CURENZYM Anixi - Proč je dobré znát enzymy?

Možná vám tohle slovíčko vůbec nic neříká, ale věřte, že enzymy jsou pro člověka velmi důležité. Už kdysi dávno se používaly některé druhy potravin k léčbě různých potíží, například dužina z ananasu nebo papáji. Právě ty jsou na enzymy bohaté.

Jak enzymy fungují

V dnešní době se hodně využívají určité enzymy pro léčbu řady onemocnění. Podávají se lidem v případě špatně se hojících ran, na podporu trávení, dokonce i při léčbě kardiovaskulárních chorob či rakoviny. Měli byste ale vědět, že samy enzymy léčit nedokážou. Umí ale nastartovat či podporovat správné fungování imunity a dalších přirozených procesů. Jejich úkol je tedy jasný: udržovat organismus co nejzdravější. 

Výhodou enzymatické léčby je, že kromě velmi dobrých výsledků, které byly lékařsky prokázány, nevykazuje užívání enzymů žádné nebo jen minimální vedlejší účinky. Enzymy se proto doporučují všem věkovým skupinám. 

CURENZYM Anixi je enzymatický přípravek. Obsahuje komplex neživočišných enzymů, extraktu z chmele PERLUXAN, železa a vitaminu C. Curenzym Anixi byl vytvořený zkušenými odborníky a je vyráběn v USA. To vše je zpracováno moderní šetrnou technologií do formy kapsle.   Enzymy jsou v Curenzym Anixi standardizovány a vloženy do kapsle bez použití vysokého tlaku či teploty. Enzymy jsou při cestě do tenkého střeva, kde probíhá jejich vstřebávání, chráněny DR kapslí s odloženým uvolňováním látek.   Všechny složky jsou výhradně neživočišného původu. Curenzym Anixi je tedy vhodný pro vegetariány a osoby přecitlivělé nebo alergické na látky živočišného původu.   

CURENZYM Anixi obsahuje: Komplex enzymů výhradně z neživočišných zdrojů. 

Železo - přispívá ke snížená míry únavy a vyčerpání, k normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu, k normálnímu přenosu kyslíku v těle a ke snížení únavy a vyčerpání. Dále se železo podílí na procesu dělení buněk. 

Vitamin C - přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév a k normální funkci imunitního systému.