Lékárna SENIMED otevřela novou lékárnu

Dostupnost zdravotní péče je stejně důležitá jako dobrá dostupnost pořízení léčiv. Aby to svým pacientům co nejvíce usnadnila, otevřela Nemocnice Hořovice novou lékárnu. Nachází se v Hořovicích u Penny Marketu, v bývalé prodejně drogerie Teta, Masarykova 161/1, 268 01 Hořovice.

Odborné poradenství a kvalitní farmaceutické služby spojené s osobní péčí o klienta jsou návštěvníkům k dispozici každý den od pondělí do neděle, v čase od 8:00 do 18:00 hod. Možnost nákupu on-line je samozřejmostí na stánkách www.lekarnasenimed.cz, kde zákazníci najdou nejen kompletní sortiment lékárny, ale i průběžné akce, slevy a zajímavé benefity.

„Těší nás Vás zájem o naše služby, díky kterým jsme mohli rozšířit své působiště. V našich lékárnách dbáme nejen na kvalitu léků, ale i na široký sortiment doplňků stravy, vitamínů a kosmetických produktů, které mohou přispět k celkovému zlepšení vašeho zdraví a pohody,“ objasňuje vedoucí lékárník Mgr. Tomáš Veverka.

Tým farmaceutů a odborníků je připraven poskytnout individuální poradenství a odpovědět na otázky ohledně léčiv, vedlejších účinků a možných interakcí. „Rádi Vám se všem poradíme a pomůžeme. Těšíme se na viděnou v našich nových prostorách,“ doplňuje na závěr Veverka.